miercuri, 4 iulie 2012

Bronzare naturala

Tocmai am descoperit un produs foarte interesant pe care sunt nerabdătoare să-l încerc. Este vorba despre  Terracota Cocktail de la Biocyte care se găseşte în magazinele Plafar. Produsul promite să coloreze pielea în mod natural,să ajute la menţinerea unui bronz impecabil şi să prevină deficienţele de vitamina D.
Ca mod de utilizare în primă fază se ia câte un flacon de 50 ml/zi dintr-o singură doză timp de 8 zile.Iar în faza a doua câte două capsule pe zi dimineaţa cu un pahar de apa timp de trei saptamani.

Ingrediente:

Annatto (Bixa orellana) – are conţinut ridicat de bixină, pigment puternic pentru piele, bogat în Seleniu. Acesta consolidează proprietăţile elastice ale pielii, acţionează ca o barieră împotriva radicalilor liberi şi previne îmbătrânirea pielii.
Luteina şi licopenul – carotenoizi puternici, care se depun în ţesuturile pielii sub formă de particule mici, consolidează pigmentarea acesteia şi stimulează producţia de melanină.
Produsul costă 129 lei.

Sună foarte bine iar după ce îl voi testa, voi reveni cu un review.

Au revoir!


Foto:plafar.net

Un comentariu:

  1. Iti multumesc pentru sfaturile date, sunt de mare ajutor. Totusi am o intrebare : ce efect a avut acest cocktail terracotta? a dat rezultate? multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere